High quality Drone aviation videos and news / SIL16 Operating licence © Ari Savolainen
Espoon kaupungintalo
Espoon kaupungintalo

Espoon kaupungintalo

4K/MP4 (Circle mode) – tilassa. Katsottavat HD laadut: 1080p/1440p/2160p

Espoon kaupungintalo on ollut autio purkutalo jo 13- vuotta. Nykyisin siellä pitää majaa paikalliset pussikaljaporukat ja satunnaiset vierailijat. Ovet ovat auki uteliaille talon molemmin puolin, kuten kuvasta alla näkyy. Toisella puolella on myös katutason ikkunoita avoinna.

Kuten videolta voi havaita, on taloa maalattu joka puolelta, myös katolla olevia rakenteita. Myös rakennuksen ylimpiä ikkunoita on spraymaalattu ympäri rakennusta, joten sisällä on virailtu ahkerasti.

Ovet olivat läpeensä auki vielä muutama päivä sitten. Talon toisella puolella vielä tänään + katutason ikkuna. Alla olevasta FB- linkistä pääsee näkemään kuvia talon sisältä, joista voi havaita talon olleen vierailijoiden ahkerassa käytössä.

WikipediA https://fi.wikipedia.org/wiki/Espoon_kaupungintalo

Facebook Espoon kunnianarvoisan kaupungintalon ystävät

YT

Ari Savolainen

Vastaa