High quality Drone aviation videos and news / SIL16 Operating licence © Ari Savolainen
DJI Goggles
DJI Goggles

DJI Goggles

Pitkän säätämisen ja päivittämisen jälkeen syntyi linkkiyhteys Goggles lasien ja Mavic 2 Pro välille.

DJI Assistant 2:lla päivitys 01.04.0500 versioon. DJI Goggles lasit tukevat vain 2,4 GHz:n taajuusaluetta, eikä linkkiyhteyttä ole valmiina lasien ohjelmavalikossa.

Mavicin tukifoorumilla on jäsenten kertoma väite: Eng to Fin > “heidän suojalasinsa eivät ole yhteensopivia Mavic 2 Pron kanssa?”

Väite ei pidä paikkaansa. Kun päivität lasien käyttöjärjestelmän versioon 01.04.0500, saat Mavic 2 Pro ja Goggles lasien välille linkkiyhteyden vaikka lasien laitevalikossa ei näy esiasetuksena Mavic 2 Pro merkintää.

Mavic 2 Pro kameranäkymä Goggles laseilla on jotain aivan erikoista, kuin lentäisit. Ympäristön hahmottaminen ja etäisyyksien arviointi on huomattavasti tarkempaa kuin DJI Smart Controller näkymässä, joka ei missään nimessä ole huono sekään.

Liikuttamalla päätäsi voit ohjata kameran liikkeitä jne. Kuvan mallista on saatavilla uudempi versio: DJI FPV Goggles V2 -virtuaalilasit, jotka yhteensopivat, esim. DJI Mavic Pro, Mavic 2 Pro, Mavic 2 Zoom ja Mavic Air -kuvauskoptereiden kanssa.

Alla oleva kuva on varhaisemmasta mallista, jossa on lähes kaikki samat ominaisuudet kuin uusimmassa mallissa. Alla olevaan malliin on saatavilla “focus-fixers” tarkennuskorjaajat, mikäli käytät silmälaseja. Goggles lasien käyttö onnistuu myös silmälasien kanssa. Tarkennuskorjaajilla näkee koko kuva-alueen terävänä, suosittelen.

Tarkennuskorjaajia voi tilata: www.focus-fixers.com

DJI GOGGLES -FPV-lasit

FI Pika-aloitusopas: http://djimavic.fi/DJIGoggles.pdf (V1.0

YT

Ari Savolainen

Vastaa