High quality Drone aviation videos and news / SIL16 Operating licence © Ari Savolainen
Raaseporin linna
Raaseporin linna

Raaseporin linna

Raaseporin linna on peräisin keskiajalta ja se sijaitsee Tammisaaren Snappertunassa. Linnan on alkujaan perustanut tutkimuksien mukaan saksalainen Herman von Buxhoeveden, joka syntyi vuonna 1163 ja kuoli tutkimusten mukaan vuonna 1254.

Täytyy sanoa, että on mahtava paikka ja mieletön kokemus nähdä tuo rakennelma. Olin tänään tuolla ainoa ihminen, yhtä timpuria lukuun ottamatta joka rakensi jossain kauempana sivummalla jotain teemapuistoa. Alueelle ei vieraat pääse omalla autolla, tuonne pitää kävellä joitain satoja metrejä.

Tuolla pääsee aikamatkalle keskiaikaan, sen aikaisen elämän ja ihmiset voi kuvitella häärimässä ympärillä – ja ehkä joku fiksumpi heistä saattoi pohtia, millaisia ovat ihmiset satojen vuosien päästä jotka näissä maisemissa liikkuvat ja onko tämä linna vielä silloin olemassa.

DJI Mavic 2 Pro/Ari Savolainen
DJI Mavic 2 Pro/Ari Savolainen
DJI Mavic 2 Pro/Ari Savolainen
DJI Mavic 2 Pro/Ari Savolainen
DJI Mavic 2 Pro/Ari Savolainen
DJI Mavic 2 Pro/Ari Savolainen
DJI Mavic 2 Pro/Ari Savolainen
DJI Mavic 2 Pro/Ari Savolainen
DJI Mavic 2 Pro/Ari Savolainen
DJI Mavic 2 Pro/Ari Savolainen
DJI Mavic 2 Pro/Ari Savolainen

Wikipedia

Geneanet

YT

Ari Savolainen