High quality Drone aviation videos and news / SIL16 Operating licence © Ari Savolainen
Bushnell Tour V2
Bushnell Tour V2

Bushnell Tour V2

Bushnell Tour V2 etäisyysmittari tukemaan lennätys – ja kuvaustoimintaa.

TOUR V2 on optinen laser- etäisyysetäisyysmittari, joka on tarkoitettu golfaajille jotta voivat helposti ja nopeasti mitata etäisyyden reikään osoittavaan lippuun.

TOUR V2: n mittaustarkkuus on useimmissa olosuhteissa plus tai miinus metri. Laitteen suurin kantama riippuu kohteen heijastavuudesta. Suurin etäisyys useimmille kohteille on 640 metriä, kun taas erittäin heijastaville kohteille suurin etäisyys on 1000 metriä.

Bushnell Tour V2 etäisyysmittarilla voi tarkistaa metrin tarkkuudella oman ja dronen sijainnin suhteessa lentokieltoalueen reunalta kuvattavaan kohteeseen, esim. tilanteissa, joissa lentokieltoalueella sijaitseva kohde on kehän keskipisteessä.

Aviamaps dronekartta kertoo suuntaa antavat paikkatiedot ilmatilarajoituksille ja jos haluaa kuvata kieltoalueella olevaa kohdetta niin läheltä kuin se on mahdollista, esim. metrin tarkkuudella kieltoalueen reunalta, se on mahdollista Bushnell Tour V2 etäisyysmittaria käyttämällä.

Bushnell TOUR V2
Bushnell TOUR V2
YT

Ari Savolainen