High quality Drone aviation videos and news / SIL16 Operating licence © Ari Savolainen
Kappelin hautausmaa
Kappelin hautausmaa

Kappelin hautausmaa

Kappelin hautausmaa

Kuvattu 4K/MP4 H.264. Katsottavat HD laadut: 1080p/1440p/2160p

Hautausmaa on otettu käyttöön v. 1963. Noin 11 hehtaarin alue on rakennettu jyrkähköön rinteeseen, jonka alapuolelle jää Siren Arkkitehdit Oy:n suunnittelema siunauskappeli. Krematorio toimii siunauskappelin yhteydessä.

Pappilantie 12 , 02770 Espoo

Kappelin hautausmaan historiaa: espoonseurakunnat.fi

Muita videoita: autelrobotics.fi

DJI Mavic 2 Pro/Ari Savolainen

Tuolla tuli oltua kesätöissä koulun päättymisen jälkeen 1980 luvun alussa, kuten moni muukin ikäiseni ja vanhempi samasta koulusta. Eväitä syötiin takana näkyvien havupuiden alla ja päälle poltettiin Marlborot. Nyt olen ollut jo 32- vuotta tupakkalakossa ja 22- vuotta pussikaljalakossa.

Joinakin perjantaina kotimatka kesätöistä venähti iltaan, kun oltiin jääty työporukan kanssa Espoon keskustaan kaupungintalon nurmikolle lämpöisenä aurinkoisena kesäpäivänä ottamaan pussikaljaa. Muistan erään perjantain kuin eilisen kun jäätiin työpäivän jälkeen muutaman ikäiseni työkaverin kanssa Espoon keskustaan maleksimaan ja ottamaan pussikaljaa, mukana oli kasettisoitin, josta kuunneltiin folk- ja rocklaulaja Bob Dylanin tuotantoa.

DJI Mavic 2 Pro/Ari Savolainen

YT

Ari Savolainen