High quality Drone aviation videos and news / SIL16 Operating licence © Ari Savolainen
OPEN SUB CATEGORY
OPEN SUB CATEGORY

OPEN SUB CATEGORY

A1/A3 OPEN SUB CATEGORY

Nyt on kai sitten virallinen Drone – operaattori. Takana rekisteröityminen ja online-teoriakoe tuloksella 95%. Nuorin tyttäreni joka harrastaa myös alaa, suorittaa kokeen ensiviikolla ja muut tarvittavat toimet sen lisäksi.

A1/A3- teoriakokeen todistus läpäistystä on voimassa 5- vuotta.

Kuluneena kesänä tuli itseopiskelu ja käytännön harjoittelu tutuksi, esim. Ohjaimen “Smart Controller” monipuolista korkeateknologiaa, jota kuvailisin jopa tekoälyksi, koska niihin kuoriin on sisällytetty kehittynyttä teknologiaa erittäin runsaasti.

Opiskelu jatkuu ja opitut asiat karttuu…

YT

Ari Savolainen

Säh: tenet@djimavic.fi

Puh: 040 1484485

Vastaa