High quality Drone aviation videos and news / SIL16 Operating licence © Ari Savolainen
Kino Tuomarila
Kino Tuomarila

Kino Tuomarila

Kino Tuomarila – entinen elokuvateatteri

Kuvattu 4K/MP4 (Circle mode) – tilassa. Katsottavat HD laadut: 1080p/1440p/2160p

Espoon Tuomarilan VPK:n talo (Palotie 31) valmistui 1951. Talon juhlasalissa on käynyt esiintymässä myös kuuluisia taiteilijoita, esim. Olavi Virta ja Kipparikvartetti. Elokuvaesitykset aloitettiin vuonna 1978. Teatterin toiminta päättyi 2011.

Samassa rakennuksessa toimi Tuomarilan VPK (Tuomarilan Vapaaehtoinen Palokunta – Domsby Frivilliga Brandkår ry) joka oli Espoon Tuomarilassa toimiva vapaapalokunta, jonka hälytystoiminta ja palokuntasopimus Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen kanssa päättyi 31.12.2012.

Tuomarilan VPK:n talo rakennettiin vuonna 1950 talkoovoimin ja sitä on pidetty Tuomarilan maamerkkinä. Autioitunut rakennus on nykyisin pahoin ränsistynyt, eikä siinä ole ollut minkäänlaista toimintaa vuosikausiin.

Palotie 31 02760 Espoo

YT

Ari Savolainen

Vastaa