High quality Drone aviation videos and news / SIL16 Operating licence © Ari Savolainen
Uspenskin katedraali
Uspenskin katedraali

Uspenskin katedraali

Kuvattu 4K/MP4 (Circle mode) – tilassa. Katsottavat HD laadut: 1080p/1440p/2160p

Uspenskin katedraali eli Jumalansynnyttäjän kuolonuneen nukkumisen katedraali on Helsingin ortodoksisen seurakunnan sekä samalla Helsingin hiippakunnan ja Suomen ortodoksisen arkkipiispakunnan pääkirkko eli katedraali. Punatiilinen kirkko sijaitsee Helsingin keskustassa Katajanokan kalliolla.

Osoite: Kanavakatu 1, 00160 Helsinki

WP

Osoite: Kanavakatu 1, 00160 Helsinki (Rakentamisvuosi 25. lokakuuta 1868)

Aluetta ei ole rajoitettu: Suurin sallittu lennätyskorkeus 120 m (avoin kategoria) tai alle 150 m (siirtymäajalla olevat), korkeuden ylitykset vain erikoisluvalla. Yli 3 kg painoisten drone- alusten lennätystä tällä alueella on rajoitettu, kevyemmillä tulee varmistua turvallisuudesta ja näköyhteydestä. Alueella onnistuu erinomaisesti (Visual line-of-sight (VLOS) operation) lentometodi. Oma lentoreittini kiertää myötäillen alueen raja-aidan läheisyyttä.

Alue ei ole valtioneuvoston (930/2014) asetuksessa mainittu ”EFP50” ilmailulta rajoitettu tiheästi asuttu alue jossa dronen lennätys ainoastaan erityisluvalla. Raja kulkee kuitenkin läheltä katsottaessa alueen rajoituksia aviamaps.com- palvelusta. Lentäessä ”EFP50” alueen ulkopuolella on kuitenkin sääntöjä, joita tulee noudattaa, esim. edellä mainitsemani (VLOS) – lentometodi.

Katajanokan historiaa vihreatsylit.fi

Osoite: Kanavakatu 1, 00160 Helsinki (Rakentamisvuosi 25. lokakuuta 1868)

YT

Ari Savolainen

Vastaa