High quality Drone aviation videos and news / SIL16 Operating licence © Ari Savolainen
Albergan kartano
Albergan kartano

Albergan kartano

Kuvattu 4K/MP4 (Circle mode) – tilassa. Katsottavat HD laadut: 1080p/1440p/2160p

Albergan kartano on Leppävaarassa sijaitseva kartano. Se tunnetaan myös nimellä Sokerilinna, koska nykyinen päärakennus on rakennettu osin sokerilaatikoissa käytetystä puutavarasta. Kartanon omistaa nykyään Espoon kaupunki. Kartanosta voi vuokrata tiloja kulttuuritilaisuuksiin sekä juhla- ja kokouskäyttöön.

WikipediA

Sokerilinnantie 7, 02600 Espoo

Alla nuorimman tyttäreni ottama valokuva mavic minillä.

Sokerilinnantie 7, 02600 Espoo

Albergan puiston perusti 1700-luvun puolivälin tienoilla Carl Tersmeden, joka osti Albergan säterin ja rakennutti sinne puutarhan. Maisema-arkkitehti Aino-Kaisa Nuotio on suunnitellut puiston alkuperäiseen barokin asuun.

YT

Ari Savolainen

Vastaa